DATE DE CONTACT:
+40 (721) 428 233 | office@ihms.ro
ESTETIK INTERNATIONAL HOSPITAL
DESPRE NOI

Bülent Cihantimur s-a nascut in 1970 si a absolvit Facultatea de Medicina din Istanbul Çapa. El a fost Chirurg Plastic Estetician participand la specializarea de Estetica la Universitatea Uludağ Medical School. Dupa ce a lucrat pentru Spitalul St. Lawrence din Anglia, a fondat a fondat Estetik International în 1999.

Exista opt tehnici dezvoltate de Cihantimur:

  • 1. Tratamentul neoperator “Trigger finger”.
  • 2. Sistemul “Cihantimur” de transfer al grasimilor.
  • 3. Estetica proeminenta a urechilor “by Rope”.
  • 4. Estetica “Spider Web”.
  • 5. Infrumusetare genitala.
  • 6. Estetica simpla a nasului.
  • 7. Trasplantul organic de par.
  • 8. Infrumusetarea picioarelor.

Tratamentul neoperator “Trigger finger”
Aceasta boala care duce la durere in maini si degete, prin tehnica dezvoltata de Dr. Cihantimur poate fi tratata cu un ac non-operativ in doar 5 minute. Aceasta tehnica a fost prezentata in Congresul International, publicata ca si articol si prezentata ca referinta in multe studii.

Sistemul “Cihantimur” de transfer al grasimilor
Sistemul “Cihantimur” de transfer al grasimilor a luat parte in literature de specialitate si este denumit dupa numele de familie al lui Bülent Cihantimur. Prin acest sistem se aplica o tehnica lipoid inchisa, transferal de grasime de lunga durata, sigur si natural este efectuat in zonele caroseriei in care tesutul gras se micsoreava volumetric. In sistemul de transfer de grasimi “Cihantimur”, grasimea indepartata din organism este transferata in alta regiune a corpului de dispozitivul specializat fara a iesi din organism, prin urmare, celulelel grase nu sunt niciodata expuse la aer.

Estetica proeminenta a urechilor “by Rope”
Estetica uimitoare a urechilor “by Rope”, o aplicatie extreme de practica in care unghiul defect al urechii este fixat utilizand numai franghii medicale fara a avea incizii si subtiere de cartilaj. Din cauza dificultatii de a reveni la viata sociala si la recuperare, aceasta tehnica ofera un confort maxim pentru cei care au problem cu aspectul urechilor.

Estetica “Spider Web”
Estetica “Spider Web” este o operatie de intinerire non-operativa care ajuta la prevenirea semnelor de imbatranire. Numele si dreptul de brevet pentru Estetica “Spider Web” apartin Dr. Cihantimur, aceasta tehnica ajuta organismal sa reproduca colagenul si elastina, este aplicata pe fiecare zona a pielii pe care se doreste (zona fetei, feselor, picioarelor, partile interioare ale bratelor dar si zona genitala) si o revigoreaza.

Infrumusetarea genitala
Infrumusetarea genitala este o operatie care rezolva cauzele hormonale postpartum, incontinenta urinara si nemultumirea sexuala a femeilor. In 2014, Dr. Bülent Cihantimur a fost recompensat cu Bisturiul de Aur pentru aceasta tehnica.

Estetica simpla a nasului
Este o tehnica extreme de simpla, cu rezultate foarte bune si recuperare scurta. Cei ce nu doresc schimbari radicale la nivelul nasului si se tem de eventuale riscuri ale interventiilor chirurgicale clasice pot beneficia de aceasta operatie.

Trasplantul organic de par
Este o tehnica de transplant de par efectuata cu injectie ce este imbogatita cu celule stem din grasimea proprie a pcientului fara a folosi substante chimice. Cand aceasta injectie este efctuata in zona fara par, se obtine un mare success in recuperarea ranilor, aderenta foliculului transplantat, cresterea parului si animarea acestuia. Aceasta tehnica care este aplicata pentru prima oara in Turcia si in lume este dezvoltata de catre Dr. Bülent Cihantimur in laboratoarele Estetik International.

Infrumusetarea picioarelor
Este o operatie ce poate fi efectuata la cei care au deformare a piciorului sau au problem in rata de grasime. Excesul de grasime este lasat sub forma de forme si se transfera in cel care are nevoie de el. Dispersia dintre piciorul inferior sau cel superior poate fi rezolvata prin acesta operatie.

Operatia dvs. chirurgicala este acoperita de asigurarea ISAPS (Insurance for Aesthetic and Plastic Surgeons).
Aceasta este o acoperire suplimentara pentru tratamentul de remediere care poate fi necesar in urma interventiei chirurgicale. Acesta acopera cele mai frecvente conditii ce necesita o interventie chirurgicala de revizuire. In cazul putin probabil in care chirurgul dvs. (sau un chirurg autorizat in tara dvs. de resedinta) va diagnosticat cu una dintre aceste conditii, atunci asigurarea chirurgului va acoperi costurile (pana la o limita stabilita cu asigurarea noastra) pentru tratamentul corector sau remediul efectuat de chirurgul dvs. sau de un chirur autorizat ISAPS in tara dvs. de rezidenta.

Aceasta garantie este valabila timp de doi ani de la data operatiei (cu exceptia primelor 28 de zile).

Chirurgul dvs. va fi acceptat pentru aceasta asigurare numai daca este un membru al ISAPS. ISAPS au cerinte stricte pentru membrii sai, pentru a se asigura ca medicii lor sunt la cele mai inalte standarde de pregatire si experienta.